BASELINE KIDS TOUR 2024

Priebežné poradie hráčov nájdete TU!!!

BASELINE KIDS TOUR MASTERS | 6. 4. 2024

Vrcholným podujatím série KIDS TOUR bol záverečný turnaj MASTERS, ktorý u nás tento víkend prebehol. Dúfame, že sme deťom spravili radosť a že si užili pripravený program aj so špeciálnym hosťom, maskotom HC’05 Banská Bystrica.
Už teraz sa tešíme na všetky deti v ročníku 2025!!!

Fotogalériu nájdete TU!

Kvalifikačný turnaj BASELINE KIDS TOUR 2 - 6.1.2024

Na Troch králov sme zorganizoval v poradí druhý kvalifikačný turnaj detí do 10 rokov série BASELINE KIDS TOUR 2024. S účasťou 31 hráčov (16 chlapcov a 15 dievčat) sme sa tesne priblížili k maximálnej obsadenosti turnaja. Nakoľko sa hralo podľa nových pravidiel STZ na jeden celý set aj v skupinách, turnaj sa nám pretiahol až do nedeľe, kde sa vo finále stretli Janko Galád zo Zvolena a domáca Miška Ňačiková. Janko vybojoval víťazstvo v pomere 6/2 a stal sa tak zároveň víťazom celého turnaja. Tretie miesta obsadili spoločne Šimon Mikloš z Prešova a Sebastián Bohát z Nitry. Blahoželáme!!!

Kvalifikačný turnaj BASELINE KIDS TOUR 1 - 25.11.2023

V sobotu 25.11.2023 sa v pevnej hale športového centra BASELINE uskutočnil prvý kvalifikačný turnaj série BASELINE KIDS TOUR ročníka 2024. Aj keď sa úvodného podujatia zúčastnilo iba 12 detí, bolo sa na čo pozerať. Turnaj, ktorý sa už podľa nových pravidieľ STZ hral na celý jeden set, ovládla domáca hráčka Michaela Ňačiková, ktorá vo finálovej bitke zdolala Slovanistu Michala Marhevku pomerom 6:2. Tretie miesto obsadili spoločne Vincent Kostoláni reprezentujúci túto sezónu Fresh Club Zvolen a Sebastián Bohát z Nitry.